fbpx

GRATIS E-BOOK
5 Feiten en Fabels
over honden die blaffend en grommend uitvallen naar andere honden

Deze 5 feiten en fabels deel ik met je, zodat jij jouw hond beter leert kennen. Hierdoor begrijp je het gedrag van jouw hond beter, kun je hierop inspelen en met meer zelfvertrouwen naar buiten.

Vul jouw gegevens in om het gratis e-book te ontvangen!
Je ontvangt daarnaast van mij ook af en toe waardevolle tips die jou en je hond kunnen helpen.

Kijk ook direct even in je Spam-box wanneer je niet meteen een bevestigingsmail ontvangt. Soms komt de mail daarin terecht.

Gromt, blaft of bevriest jouw hond bij het zien van een andere hond, maar weet je niet hoe je hiermee om moet gaan?

Je kunt een uitvallende hond hebben, waardoor het gedrag moeilijk te peilen is. Je hond kan overenthousiast reageren op andere honden of juist agressief worden, omdat hij/zij zich angstig voelt. Als hondeneigenaar is het lastig om hiermee om te gaan, want hoe kun je dit gedrag veranderen?! Iedereen vindt er wat van, je krijgt (ongevraagde) adviezen, maar je schiet er niets mee op.

In mijn e-book vertel ik hoe je op een hondvriendelijke én positieve manier direct aan de slag kunt met het gedrag van jouw hond. Door zo snel mogelijk te gaan werken aan het probleemgedrag van jouw hond, zorg je ervoor dat het niet verergert. Daarnaast is het belangrijk dat het uitvallen geen gewoonte wordt van jouw hond, want dat maakt het lastiger om het probleemgedrag aan te pakken.

Wat anderen zeiden over mijn e-book


Ik vond de informatie in het e-book (zoals al jouw informatie haha) erg interessant. De layout heel mooi, stijlvol en aantrekkelijk, maar wel rustig.


Ik vind het altijd heel knap hoe jij dingen weet te verwoorden. Dat, ook al had ik zoiets al eens gelezen, ik toch vaak denk: 'oooh, ja maar dat is logisch, zo had ik het nog niet begrepen'


Het stukje met de foto over de straathonden vond ik ook echt een leuke toevoeging.


Het e-book raad ik zeker aan aan anderen!


Susanne de Boer

Contact

info@henriettejordens.nl
Didam, net voorbij Arnhem

P.s. Post in mijn inbox vind ik leuk ☺️ 
Op maandag en donderdag werk ik op kantoor en beantwoord ik mijn mail.

© Henriëtte Jordens |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring

>