fbpx


De inschrijving is gesloten

Valt jouw hond blaffend of grommend uit naar andere honden? 
Misschien herken je dit wel:

- dat je er steeds meer tegenop ziet om de deur uit te gaan
- dat het zo vervelend is om iedere wandeling de omgeving af te moeten scannen of er niets aankomt
- je voelt je schuldig dat je niet genoeg kan ondernemen met je hond, of je voelt je zelfs verantwoordelijk voor zijn gedrag
- alle goedbedoelde 'tips' en bemoeienis van je omgeving of voorbijgangers ben je zat
- je voelt je onzeker omdat je niet goed weet wat je moet doen om het gedrag te veranderen
- je schaamt je wanneer andere mensen je aankijken omdat jouw hond tekeer gaat
- je wil jouw hond zo graag helpen omdat je weet dat hij of zij zich niet prettig voelt

Dit leer ik je in de video's:

  • In deze videoserie vertel ik je meer over mijn 'EHBU methode', Eerst Hulp Bij Uitvallen.
  • Je krijgt 1 hoofdstuk uit mijn online EHBU cursus cadeau; op deze manier kun je leren hoe je op een beloning-gerichte manier stappen kan gaan zetten om met het gedrag van jouw uitvallende hond aan de slag te gaan.
  • Wat voor een beloningen zijn er allemaal en hoe kun je ze inzetten? 
  • Hoe kun je er voor zorgen dat je op het juiste moment beloont?
  • Je leert 1 super handige oefening waarmee je samen met jouw hond kan gaan oefenen om een uitval te voorkomen.
  • In de chat onder de video's kun je al je vragen stellen!


Ik heb de videoserie afgelopen zomer gevolgd..was fantastisch..mijn hond blaft of haalt niet meer uit naar andere honden.


Katy is er een normale sociale hond door geworden..toen ik mij aanmeldde heb ik jou toen ook geschreven dat het een groot probleem was..


Ben er toen heel serieus mee aan de gang gegaan. In een paar dagen tijd konden we gewoon rustig wandelen.
Carla Wilken-Bouwens - Eigenaresse Katy


De gratis videoserie vond ik super. Ik heb vaker met dit soort online trainingen en aanbiedingen te maken gehad en vaak valt het dan zo tegen wat je echt 'gratis' krijgt. Al begrijp ik dat ook wel een beetje. 


Maar Henriëtte heeft er echt een hele waardevolle korte cursus van gemaakt waar je echt wat aan hebt. Maar waardoor je ook in gaat zien dat er zoveel meer nog te leren is en dat dit maar het topje van de ijsberg is... Marieke van Nimwegen - Eigenaresse Nikos

Een greep uit de reacties op de video's van de vorige keer:


Super bedankt voor alle tips. Deze video gaf me het besef dat ik veel meer kan stilstaan bij wat er allemaal goed gaat. En dat ik dat ook deel met de hond. Enthousiaster wandelen, zodat er meer verbinding is en daardoor de wandeling het leuker is.Wauw wat werkt dit goed zeg! Ik ben echt zo blij dat ik jouw video’s heb gevolgd want het werkt echt goed.

Wij wonen dichtbij bos en hondenveldjes dus het is altijd druk en ook een heel gepuzzel om genoeg afstand te kunnen houden. We hebben vanmorgen tijdens de wandeling 4 honden gezien en elke keer de techniek toegepast. Wat deed onze pup van 9 maanden dit goed zeg.

Echt super bedankt dat je dit gewoon gratis met ons allemaal wil delen. Ook bedankt namens onze hond, nu kan hij zelf ook relaxter wandelenBedankt voor deze video’s. We zijn al een eind op weg! De voertjes moet ik nog uit gaan proberen en misschien ook eens zo’n tube!
Bedankt voor de reminder, dat er ook (al) een hoop goed gaat en dat we daar op moeten blijven focussen.
Hai Henriette goeie tip, ga er meer mee aan de gang. En uit de vorige video heb je me op een idee gebracht.
BedanktHallo Henriëtte, alle 3 de video’ “ge-binchwatched”. Heel interessant en leerzaam. We hebben weer huiswerk te doen. Eens kijken of we onze “rugzak”-hond zover kunnen krijgen. Zou al een enorme verbetering zijn.
Dank voor alle informatieWeer zeer inspirerend! En wat een mooi plaatje van mens en hond inderdaad. Ben aan het oefenen om mijn hond af te leiden, nog wel op afstand maar het lukt! Die worst vind hij erg lekker! Dank je wel
Dank je wel voor de leerzame filmpjes. Ik oefen er druk mee. Mijn hond heeft dit gedrag sinds een half jaartje (en niet bij alle honden). Ik denk dat het qua tijd uiteindelijk net zolang duurt om dit gedrag er op positieve manier weer uit te trainen als dat het ontstaan is. Maar goed, genoeg tips om enthousiast mee aan de slag te gaan. Dank je wel!
Dank je voor de heldere, leuke en leerzame video’s.Geweldig idee van de oefening, ik ga hem zeker zelf doen! Leuk om te zien dat onverwachtse gebeurtenissen mogen, dus dat je hond even voorbij komt in je eigen oefening. Ik heb weer met plezier gekeken.Meld je nu aan hieronder gratis aan:


Start video's: 6,7,8 december

Door aan te melden krijg je 6,7,8 december automatisch een mail van mij met de gratis video's. Deze kun je gedurende 1 week bekijken, wanneer het jou uitkomt. Daarnaast ontvang je ongeveer 1x per week waardevolle tips. 

Kijk ook even in je 'ongewenste'-box wanneer je niet direct een bevestigingsmail ontvangt. Soms belandt de mail daar. Jouw gegevens zijn veilig bij mij. Zie hier mijn privacybeleid.

Hi, ik ben Henriëtte

Ik coach eigenaren van een uitvallende hond zodat ze weer ontspannen over straat kunnen. Ik werk op een positieve hond én mensvriendelijke basis. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn opleiding tot gedragstherapeut, tijdens de uitoefening van mijn beroep en doordat ik probleemgedrag van honden intern ben gaan trainen. Ook heb ik een zeer luxe honden opvang in huis. 

In de afgelopen jaren hebben er meer dan 200 verschillende honden bij mij in huis gelogeerd. Niet in kennels of in hokken, écht in huis als onderdeel van ons gezin. Zo heb ik veel ervaring opgedaan met het trainen, begeleiden en aansturen van veel verschillende honden. Ik voel honden hierdoor goed aan.

Het gedrag van een uitvallende hond veranderen is niet simpel. Het kost tijd, energie, doorzettingsvermogen én aanpassingsvermogen. Het is geen quick-fix. Je hebt niet alleen te maken met de emoties van je hond, maar ook met je eigen emoties! Ik kan je helpen met de stappen die je kunt zetten om hiermee aan de slag te gaan. 

Heel veel zin om kennis met je te gaan delen tijdens mijn Gratis

3-delige videoserie: Goed Beslagen Ten IJS, die start op 6 december. Zie ik je daar?

© Henriëtte Jordens 2021  |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring

>