fbpx


Ruim een jaar geleden gestart bij Henriëtte met onze Sunny van toen 5 jaar. Sunny fixeerde al van grote afstand op andere honden. Gromde al heel snel. Spanning in haar lijf. Uitvallen naar andere en dan vooral kleine honden klapte ze vol bovenop. Sunny was fanatiek met ballen, in huis altijd scherp en alert, weinig slapen. Vooral als de baas thuis is, want die moet je scherp in de gaten houden of die iets leuks met je gaat doen. Voor mij was Sunny uitlaten één groot spanningsveld geworden. 

Gestart bij Henriëtte maakten we al snel sprongen vooruit. Begrepen het gedrag wat Sunny liet zien. Boden haar veel meer rust aan. De bal ging uit het zicht, er keerde rust terug. Maar het bleef hard werken met uitlaten. Vertrouwen in elkaar krijgen. En omgaan met de buitenwereld, die altijd wel een weerwoord heeft wat het vaak heel lastig maakt. Toch hun kleine hondje op Sunny af lieten komen. Onbegrijpelijk! 

Nu ruim een jaar laten hebben we een relaxte hond in huis. Slaapt ze veel en veel meer en dan in volledige overgave, niet met een half oog open. Sunny valt niet, ja dat lees je goed, niet meer uit naar andere honden. Waardoor uitlaten weer een feestje is geworden. Ze accepteert hulp van ons als ze buiten iets als lastig ervaart. Dat is zo mooi om te zien. Wow wat hebben we een andere Sunny. Wat een gedragsverandering. Wat zijn we er blij mee!

Dank je wel Henriëtte Jordens voor al jouw inzichten en altijd positieve benadering, wat vertrouwen gaf. Het gaat niet om goed of fout,  het gaat om wat er gezien mag worden. 

Voor iedereen die in dit traject zit, hou vol. Geniet van je hond. Het is het gedrag van je hond wat het lastig maakt, de hond zelf niet, die is net als elk mens puur en mooi.

Liefs, Annette


Annette de Jongh Sunny

In de video zie je Annette & Sunny


Eerste Hulp Bij Uitvallen

Lees hier meer over deze unieke cursus en mijn begeleidingstrajecten


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wil je meer weten? Check dan deze artikelen.

>