fbpx

Het verhaal van Arno en Puck


Puck is een erg gevoelige hond. Hij vind snel iets heel spannend en de laatste maanden begon hij ook steeds vaker uit te vallen naar mensen, fietsers, skaters. Eigenlijk wel naar alles wat bewoog. Wij hadden al 4 trainingen gevolgd voordat we bij Henriette terecht kwamen. Geen training kon ons echt op weg helpen met ons probleem. Maar wat ons ook op viel was dat er niet echt naar onze hond werd gekeken.

Wij hebben de training bij Henriette als erg fijn ervaren. Wat wij ontzettend fijn vonden is dat er echt naar onze hond gekeken werd. Tijdens de training nam ze rustig de tijd om ons verhaal aan te horen. Wat ik zelf enorm waardeer is dat ze je niet het gevoel geeft dat je het niet goed doet maar juist tips en aanwijzingen geeft om je verder te helpen. We hebben ook heel veel gehad aan de tips uit de filmpjes.

We zijn nu een paar weken verder en we merken al enorm veel verschil bij Puck. We hebben alle tips opgevolgd en Puck heeft er heel veel baat bij, en wij dus ook. Bij de tweede training was Puck al veel meer ontspannen. We zijn erg blij dat we toch er voor gekozen hebben om toch nog een keer training te volgen bij Henriette. Een aanrader voor iedereen die het even niet meer weet. Namens ons beide en Puck, dankjewel!


Arno Doeswijk Puck


Eerste Hulp Bij Uitvallen

Lees hier meer over deze unieke cursus en mijn begeleidingstrajecten


Over Henriëtte Jordens

Je bent bij mij aan het juiste adres als jij niet zorgeloos en ontspannen over straat kunt wandelen met je hond. Hoe zou het zijn als jij weer over straat durft met je hond? Dat je je niet meer aangekeken voelt op straat? Dat je niet meer gespannen de omgeving hoeft af te scannen? Ik begeleid eigenaren van een hond die uitvalt naar andere honden zodat ze samen weer fijn op pad kunnen! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat zowel eigenaar als hond weer kunnen genieten van de wandeling samen :-)

Volg mij op:
>