fbpx

Het verhaal van Marja en Sky


Wat ben ik blij dat ik Henriëtte ben tegengekomen op social media. Sky onze Australian Cobberdog van nu bijna 3 kan behoorlijk uitvallen aan de lijn, heeft weinig rust en volgt mij in huis het liefst de hele dag.

Ik heb vaker wat online cursussen/ workshops gevolgd maar de problemen zijn er uiteindelijk niet mee verholpen. Het uitval gedrag nam de laatste tijd alleen maar toe. Het werd tijd voor professionele hulp. Helemaal omdat we er sneller dan verwacht een puppy bij zouden krijgen.

Of het zo moest zijn kwam ik dus Henriëtte en haar EHBU programma tegen. Na het lezen van haar gratis E-book voelde het heel goed om contact met haar te zoeken. Ik wilde in eerste instantie graag weten of dit programma bij ons zou kunnen passen en vond het nog best een
dingetje om hulp in te gaan schakelen.

Telefonisch hebben we e.e.a. besproken en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Henriëtte. Omdat de persoonlijke begeleiding nog een aantal weken op zich liet wachten ben ik vast gestart met de online cursus EHBU.

Ze geeft hierin heldere en duidelijke uitleg en veel informatie. Wat ik vooral heel fijn vind zijn de filmpjes waarin Henriëtte de geschreven tekst als het ware samenvat. Dat blijft bij mij zo veel beter hangen dan alleen tekst! Zo noemt ze een voorbeeld met een spin, toen ik dit voorbeeld hoorde dacht ik echt anders over de angst van Sky. Ik begreep het ineens.

Hoewel we nog aan het begin staan zien wij zeker al verbetering in de wandelingen en voel ik mij een stuk zelfverzekerder. En ik kan alles wat we leren ook inzetten voor puppy Jady. Dankjewel Henriëtte voor je fijne begeleiding en de EHBU.

Lieve groetjes 
Marja en Sky


Marja Schrader Sky

Over Henriëtte Jordens

Je bent bij mij aan het juiste adres als jij niet zorgeloos en ontspannen over straat kunt wandelen met je hond. Hoe zou het zijn als jij weer over straat durft met je hond? Dat je je niet meer aangekeken voelt op straat? Dat je niet meer gespannen de omgeving hoeft af te scannen? Ik begeleid eigenaren van een hond die uitvalt naar andere honden zodat ze samen weer fijn op pad kunnen! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat zowel eigenaar als hond weer kunnen genieten van de wandeling samen :-)

Volg mij op:
>