fbpx


Wat ben ik blij dat ik Henriëtte ben tegengekomen op social media. Sky onze Australian Cobberdog van nu bijna 3 kan behoorlijk uitvallen aan de lijn, heeft weinig rust en volgt mij in huis het liefst de hele dag.

Ik heb vaker wat online cursussen/ workshops gevolgd maar de problemen zijn er uiteindelijk niet mee verholpen. Het uitval gedrag nam de laatste tijd alleen maar toe. Het werd tijd voor professionele hulp. Helemaal omdat we er sneller dan verwacht een puppy bij zouden krijgen.

Of het zo moest zijn kwam ik dus Henriëtte en haar EHBU programma tegen. Na het lezen van haar gratis E-book voelde het heel goed om contact met haar te zoeken. Ik wilde in eerste instantie graag weten of dit programma bij ons zou kunnen passen en vond het nog best een
dingetje om hulp in te gaan schakelen.

Telefonisch hebben we e.e.a. besproken en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Henriëtte. Omdat de persoonlijke begeleiding nog een aantal weken op zich liet wachten ben ik vast gestart met de online cursus EHBU.

Ze geeft hierin heldere en duidelijke uitleg en veel informatie. Wat ik vooral heel fijn vind zijn de filmpjes waarin Henriëtte de geschreven tekst als het ware samenvat. Dat blijft bij mij zo veel beter hangen dan alleen tekst! Zo noemt ze een voorbeeld met een spin, toen ik dit voorbeeld hoorde dacht ik echt anders over de angst van Sky. Ik begreep het ineens.

Hoewel we nog aan het begin staan zien wij zeker al verbetering in de wandelingen en voel ik mij een stuk zelfverzekerder. En ik kan alles wat we leren ook inzetten voor puppy Jady. Dankjewel Henriëtte voor je fijne begeleiding en de EHBU.

Lieve groetjes 
Marja en Sky


Marja Schrader Sky

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wil je meer weten? Check dan deze artikelen.

>