fbpx

Het verhaal van Mayla

Via de hondenschool zijn wij in contact gebracht met Henriëte.

Wat een opluchting was het dat zij een paar dagen later al bij ons thuis kon komen om ons te helpen de problemen in goede banen te leiden.

Erg fijn was de bevestiging van Henriëtte dat Mayla een goed karakter heeft en dat wij gelijk aan de bel hadden getrokken. Henriëtte (ver)oordeelt niet en gaf ons een geruststellend gevoel. Tijdens haar bezoek heeft ze Mayla en de hele thuissituatie geobserveerd. Ze heeft (praktische) tips gegeven voor in huis en voor de gehele thuissituatie. Daarna zijn we met Mayla naar buiten gegaan waar het probleem snel zichtbaar werd. Henriette heeft direct tools aangeboden hoe te handelen of situaties (nog erger) te voorkomen. Door het zelf toe te passen leer je hoe om te gaan met de situatie. Na het consult ontvang je een uitgebreid verslag zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Henriëtte komt nog 2x bij ons thuis om samen met Mayla een wandeling te maken en de puntjes op de i te zetten.

Wat heeft het bezoek van Henriëtte ons gebracht:

Het heeft mij weer zelfvertrouwen gegeven wat ik toch een beetje kwijt was geraakt.

Een stuk rust is weer terug gekeerd in huis doordat je weet hoe het beste te handelen. 

Wij hebben weer plezier om met Mayla naar buiten te gaan en samen te genieten!!!

Kortom wij raden Henriëtte bij iedereen aan wie ook maar enigszins twijfelt of ze op de goede weg zijn met hun geliefde viervoeter. 

Bedankt Henriëtte voor alle support!

Hartelijke groet, Elly Lucassen

Over Henriëtte Jordens

Je bent bij mij aan het juiste adres als jij niet zorgeloos en ontspannen over straat kunt wandelen met je hond. Hoe zou het zijn als jij weer over straat durft met je hond? Dat je je niet meer aangekeken voelt op straat? Dat je niet meer gespannen de omgeving hoeft af te scannen? Ik begeleid eigenaren van een hond die uitvalt naar andere honden zodat ze samen weer fijn op pad kunnen! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat zowel eigenaar als hond weer kunnen genieten van de wandeling samen :-)

Volg mij op:
>

Hi, ik ben henriëtte

Speciaal om eigenaren van een hond die blaffend of grommend uitvalt naar andere honden weer een stapje verder te helpen schreef ik een Gratis E-Book.

Schrijf je in voor mijn mailinglijst en je kunt hem direct gratis downloaden!