fbpx

Wij hebben nu een aantal keer met Henriëtte samen kunnen werken aan het gedrag van onze hond en hoe wij met hem om moeten gaan, en dit is ons goed bevallen!  Direct bij het eerste consult hadden wij een goed en vertrouwd gevoel, we hebben de goede keuze gemaakt. Ze snapt met welke problemen je te maken hebt en hoe dit een impact heeft op het gezin. 

Er werd goed naar ons geluisterd en al direct werden er adviezen meegegeven over onze hond en hoe wij met hem om moesten gaan. En dit had effect! Al zeer snel zagen wij verandering in gedrag, wat ons al heel lang niet was gelukt. Wat een opluchting, en dat al na één consult! 

Na het consult kregen wij alles in een groot behandelplan toegestuurd waar ook weer terug was te zien dat Henriëtte weet wat ze doet. Ze heeft heel goed naar ons geluisterd en naar onze hond gekeken. Alle adviezen en tips stonden in het plan. Dit was voor ons een heel groot pluspunt!
Daar bleef het ook niet bij, ook na het consult konden wij met vragen of problemen bij haar terecht, dit is geen probleem en ze helpt je graag. 

We kunnen nu makkelijker en met meer plezier wandelen met onze hond. Dit ging niet doordat hij altijd erg gestrest was en heel hevig reageerde op andere honden. Hij is nu veel beter in toom te houden. We zijn er nog niet, maar het gaat de goede kant op.
We volgen nu steeds lessen bij Henriëtte, ze komt dan bij ons thuis en dan gaan we samen wandelen. We kijken dan wat wel en niet goed gaat en op basis daarvan gaan we weer verder oefenen en trainen. En dit blijven we ook doorzetten. Het is heel prettig samenwerken met Henriëtte! 

Kortom: Henriëtte is een professional die weet wat ze doet. Wij zijn blij dat wij de stap hebben gezet om een gedragstherapeut in te schakelen en daarmee bij Henriëtte zijn terecht gekomen. 

Echt een aanrader! 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wil je meer weten? Check dan deze artikelen.

>