fbpx


We hadden al het een en ander aan trainingen elders gevolgd om het uitval gedrag van onze hond tegen te gaan. Maar de online cursus EHBU en het telefonische overleg heeft me het inzicht gegeven om het uitval gedrag niet alleen tegen te gaan maar ook te voorkomen.

 Henriette heeft gruwelijk veel kennis in huis maar wist haar kennis ook heel goed te vertalen naar onze situatie. Haar adviezen waren kraakhelder en heel eerlijk. Naast deze Online cursus heb ik Henriette ook gevraagd om eens mee te kijken tijdens een wandeling in een losloop gebied.

Wat zag zij bij mijn hond en bij mij gebeuren? Super waardevolle feedback heb ik daar gekregen! Hele mooie inzichten online, telefonisch en live opgedaan dus:-) waar we dagelijks enorm veel plezier aan beleven!


Sonja Jaarsveld - Taika

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wil je meer weten? Check dan deze artikelen.

>