fbpx

Het verhaal van Sonja en Taika


We hadden al het een en ander aan trainingen elders gevolgd om het uitval gedrag van onze hond tegen te gaan. Maar de online cursus EHBU en het telefonische overleg heeft me het inzicht gegeven om het uitval gedrag niet alleen tegen te gaan maar ook te voorkomen.

 Henriette heeft gruwelijk veel kennis in huis maar wist haar kennis ook heel goed te vertalen naar onze situatie. Haar adviezen waren kraakhelder en heel eerlijk. Naast deze Online cursus heb ik Henriette ook gevraagd om eens mee te kijken tijdens een wandeling in een losloop gebied.

Wat zag zij bij mijn hond en bij mij gebeuren? Super waardevolle feedback heb ik daar gekregen! Hele mooie inzichten online, telefonisch en live opgedaan dus:-) waar we dagelijks enorm veel plezier aan beleven!


Sonja Jaarsveld - Taika

Over Henriëtte Jordens

Je bent bij mij aan het juiste adres als jij niet zorgeloos en ontspannen over straat kunt wandelen met je hond. Hoe zou het zijn als jij weer over straat durft met je hond? Dat je je niet meer aangekeken voelt op straat? Dat je niet meer gespannen de omgeving hoeft af te scannen? Ik begeleid eigenaren van een hond die uitvalt naar andere honden zodat ze samen weer fijn op pad kunnen! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat zowel eigenaar als hond weer kunnen genieten van de wandeling samen :-)

Volg mij op:
>