fbpx

Online cursus Hondentaal
'Leer de taal van je hond'

Wil jij echt leren begrijpen wat jouw hond of pup 'zegt'?

De hondentaal is enorm fascinerend en complex! Honden kunnen allerlei houdingen aannemen en signalen laten zien die voor ons in eerste instantie misschien nog weinig betekenen. Totdat je de hondentaal leert kennen! Echt een must voor iedere hondenbezitter!

Herken je je in het volgende?

Je hebt een pup in huis en je wil jouw pup de best mogelijke opvoeding bieden; om dit goed te kunnen doen is kennis van de hondentaal essentieel!

Je hebt een herplaats-hond en je wil graag voorkomen dat het fout gaat. Jouw hond goed leren kennen en zijn of haar signalen leren lezen.

Of misschien wil je bepaald gedrag van jouw hond graag gaan veranderen, maar je begrijpt niet waarom jouw hond de ene keer wel en de andere keer niet dit gedrag vertoont.
Lijkt een uitval bijvoorbeeld uit het niets te komen?

Of gromt jouw hond soms naar je?

Wil je graag de subtiele signalen van jouw hond leren kennen? Zodat je ongewenst gedrag vóór kan zijn?

Misschien vind je het moeilijk om jouw hond (weer) te vertrouwen? Is er een incident geweest. En wil je leren welke signalen aangeven dat jouw hond gespannen is of iets niet leuk vindt?

Heb je er moeite mee om te interpreteren wat jouw hond bedoelt?

Of wil je gewoon meer weten van de hondentaal? Ben je nieuwsgierig naar wat bepaalde signalen betekenen en hoe je gedrag kunt interpreteren?

online cursus hondentaal

Je kunt vandaag al starten met de online cursus hondentaal! 

online cursus hondentaal
online cursus hondentaal

In deze online cursus hondentaal leer je de basisbeginselen van de hondentaal. Je leert onder andere:

 • Lichaamstaal en stress-signalen herkennen. Zodat je weet waarom jouw hond doet wat hij/zij doet. Je ziet duidelijk foto's en filmpjes met uitleg hierover. 
 • Je leert hoe je kan herkennen dat een hond gaat uitvallen.
 • Maar je kijkt niet alleen maar filmpjes... Aan de hand van de opdrachten uit het werkboek ga je er ook echt dieper op in. Je gaat filmpjes analyseren en de taal leren zien.
 • Wat betekent het als een hond gromt?
 • Wat is ambivalent?
 • Hoe herken je of jouw hond enthousiast is, of juist onzeker? 
 • Je leert hoe je het gedrag van jouw hond kunt interpreteren.
 • Als BONUS krijg je een full-color .pdf hand-out (+uitwerkingen) die je kan uitprinten. Zo kun je het nog eens rustig nalezen en hoe je niet alleen maar achter de pc te zitten 
 • Als EXTRA BONUS heb ik nog een full-color hand-out gemaakt over de hond die gromt. Met uitleg over waarom een hond gromt, hoe je dit kunt interpreteren en meerdere foto's met uitleg over de grommende hond.


Ik heb de online cursus hondentaal 'leer de taal van je hond’ bij Henriette Jordens gedaan en heb er niets dan lof over. In duidelijke taal, met verhelderende filmpjes krijg je hier een goede communicatiecursus om je hond beter te leren bekijken en begrijpen.


Als dierenarts zie ik veel onbegrip tussen hond en baasje, met de bijbehorende (gedrags)problemen die vaak grote gevolgen voor alle gezinsleden hebben. Als alle hondenbezitters de kennis uit deze cursus zouden hebben, zou er een stuk minder leed zijn.


De cursus is overzichtelijk ingedeeld in kleine stukjes waardoor de lessen niet te lang zijn en het ook makkelijk is om een bepaald onderwerp terug te vinden. Ook voor mij stond er nog nieuwe informatie in, terwijl ik dacht best goed op de hoogte te zijn van hondengedrag.


Henriette zelf heeft veel kennis in huis en weet het goed over te brengen. In persoonlijk consult is ze serieus en empathisch en krijg je echt het gevoel dat ze meedenkt over de challenges waar je zelf met je honden mee bezig bent.


Ik heb er veel aan gehad om mijn honden met ‘rugzakje’ te managen en een rustigere thuissituatie voor ons allemaal te creëren.


Quenny Dols Eigenaresse Zorro

Meld je vandaag nog aan! 
Nu tijdelijk met 30,- euro korting!!

Leer beter communiceren met jouw hond. Je leert horen wat jouw hond wil zeggen. Investeer in jullie band en relatie. Door goede communicatie en het begrijpen van elkaars taal creëer je een gevoel van veiligheid bij jouw hond en krijg je een super goede vertrouwensband.

Benieuwd hoe je je kunt aanmelden voor de online cursus hondentaal? 

Druk dan hieronder op 'Ja! Ik doe mee'. Dan kom je op de winkelpagina. Leg de online cursus 'leer de taal van je hond' in de winkelwagen. Reken eenvoudig af met Ideal of Bancontact! Na betaling krijg je direct je inloggegevens via de mail toegestuurd (kijk ook in de spam!) en kun je gaan beginnen met de cursus!

online cursus hondentaal
ONline cursus: 'leer de taal van je hond'77,- 47,-

/eenmalig

 • 1 jaar toegang tot de online cursus hondentaal
 • Bonus: Prachtige Full Color Hand-out met alle lesstof in .pdf
 • Bonusmodule: De hond die gromt

In deze video kun je even binnenkijken in de online cursus. Zo weet je wat je kunt verwachten en hoe het er uit ziet.


Een perfecte cursus voor iedere hondenbezitter. Als iedereen deze cursus zou doen zou er veel meer onderling begrip komen en een stuk minder agressieproblemen!Met veel plezier heb ik deze cursus gevolgd. De opdrachten waren prettig en goed te doen. het heeft mijn ogen geopend! Wat heb ik veel taal niet gezien! Nu ik het eenmaal weet zie ik steeds meer. De band tussen mij en mijn hond wordt steeds beter.Echt een must voor iedereen die een hond heeft!


© Henriëtte Jordens  2019 - 2021  |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring

>