fbpx

Het verhaal van Zona


“Ik vind het heel fijn hoe duidelijk alles in de EHBU cursus wordt uitgelegd en dat je er ook snel mee aan de slag kan! Ik kan weer rustiger samen met mijn hond wandelen en we kunnen buiten weer genieten.”

Hananja Hofman-Hess

Voor aanvang van de online EHBU cursus had ik een leuk gesprek met Hananja over haar hond Zona. Ik vond het zelf heel prettig om haar te spreken, ik kon echt merken dat ze hartstikke gek is op haar hond en super gemotiveerd om samen met haar aan de slag te gaan. Het was goed om te weten waar ze met Zona tegenaan liep om zo ook oefeningen uit te kunnen lichten die voor hen van extra belang konden zijn.

Hananja heeft een Mechelse Herder teefje van 3 jaar. Zona valt naar alles uit was ze spannend vind en dus ook naar honden. Ze is overal meteen al naar aan het focussen en jaagt veel na. Hananja begon er tegenop te zien om Zona uit te laten en ze kwam niet verder met haar gedrag.

Op dit moment is ze een ongeveer maandje bezig met de online EHBU cursus, de theorie heeft ze nu klaar en ze is nu bezig om alles in de praktijk te brengen. 

Wat zijn jouw ervaringen met de online EHBU cursus nu

 je een maandje bezig bent?

Hananja: 'Ik vind de uitleg heel duidelijk. Er zitten filmpjes bij waardoor je echt gaat begrijpen hoe je iets het beste aanpakt. Het is niet dat het gedrag van je hond direct veranderd, dat heeft oefening nodig. Maar na wat oefenen, zie je snel verandering! Ik heb het meeste gehad aan de 'Noodtechniek' waarbij je leert om je hond op een rustige en goede manier af te kunnen leiden als er bijvoorbeeld andere honden te dicht in de buurt zijn.

Mijn hond loopt rustiger buiten, en ik kan haar zelf rustiger begeleiden als er buiten iets is dat ze spannend vind. Ik merk dat het werkt! En ik voel mij een stuk zekerder als ik met haar wandel. Wandelen wordt weer leuk!

Hoe waardeer je de online cursus met de telefonische

begeleiding als je 1 tot 5 sterren zou mogen geven? 

Dan zou ik je zeker 5 sterren geven! Met de telefonische begeleiding erbij kun je de laatste dingen uitleggen en de puntjes op de i zetten!


Wil jij ook stappen gaan zetten om weer ontspannen over straat te kunnen?

Valt jouw hond blaffend of grommend uit naar andere honden? In mijn online EHBU cursus leer je waarom je hond doet wat hij doet.

Je leert verschillende trainingstechnieken om dit gedrag te kunnen veranderen én je krijgt als bonus mijn ultieme afleidingstechniek in twee duidelijke video's uitgelegd. 

Daarnaast heb ik nog de EHBU + cursus. Dit is de online cursus mét telefonische ondersteuning van mij!

Over Henriëtte Jordens

Je bent bij mij aan het juiste adres als jij niet zorgeloos en ontspannen over straat kunt wandelen met je hond. Hoe zou het zijn als jij weer over straat durft met je hond? Dat je je niet meer aangekeken voelt op straat? Dat je niet meer gespannen de omgeving hoeft af te scannen? Ik begeleid eigenaren van een hond die uitvalt naar andere honden zodat ze samen weer fijn op pad kunnen! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat zowel eigenaar als hond weer kunnen genieten van de wandeling samen :-)

Volg mij op:
>