fbpx

Webinar Bezoek Ontvangen
Nieuwe datum volgt.

Op een veilige manier gaan werken, aan het ontspannen ontvangen van bezoek?

Zie je er tegenop om mensen in je huis te ontvangen, omdat jouw hond zo tekeer gaat tegen ze? Kijk je nu al met een krampachtig gevoel uit naar de feestdagen, hoe het toch moet met de hond en het bezoek? Misschien ontvang je zelfs wel (bijna) geen bezoek meer, omdat mensen het niet meer prettig vinden, ze zich onveilig voelen of niet zonder geblaf met jou kunnen praten

 Meer dan 200 verschillende honden hebben in mijn huis gelogeerd. Van klein tot groot, van sociaal tot reactief naar andere honden of bezoek. Als gedragstherapeut, maar ook dus als eigenaresse van deze super-de-luxe kleinschalige hondenopvang in huis, weet ik; het kan écht anders. Alleen dat gaat niet vanzelf! Er is management voor nodig, er is oefening nodig en er is veiligheid nodig. En ik help jou daar ontzettend graag bij, zodat jij weet hoe je dit in goede banen kan gaan leiden!

Webinar Bezoek Ontvangen

Wat onwijs tof dat je interesse hebt in mijn webinar 'Bezoek Ontvangen'

Dit webinar is eigenlijk meer een online 'werk-klas'. Met een klein groepje mensen (max 20), gaan we aan de slag met het maken van een plan en met de uitvoering daarvan. Deze werk-klas is  voor iedereen die een angstige of reactieve hond heeft, die moeite heeft met bezoek dat bij jullie thuis komt.

Deze werkklas is voor eigenaren die NU, concreet aan de slag willen gaan. Onder mijn begeleiding willen gaan werken aan een plan. Een plan waarbij het doel is om bezoek op een prettige manier te kunnen gaan ontvangen. Zonder geblaf van jouw hond. Waarbij veiligheid voorop staat. Er is geen vervolg-cursus, het doel is om jouw tijdens deze sessie álles te leren zodat je zelf verder kan.  

Welke vragen worden beantwoord: 

  1. Welke stappen kan je nemen om de veiligheid van het bezoek te waarborgen; 
  2. Hoe je waakzaam bent over de veiligheid en de grenzen van jouw hond; 
  3. Hoe je zélf kan gaan ontspannen tijdens het bezoek en je jouw bezoekers ook aandacht kan geven, ze een welkom gevoel kan geven;;
  4. Hoe je de hond kan helpen een ander gevoel te krijgen bij het bezoek;
  5. Voor- en nadelen van gebruik van voer én aaien 

Bonus A: essentiële oefening, waarmee je een hond uit een situatie kan halen;

Bonus B: De gelegenheid om tijdens het webinar jouw vragen te stellen en feedback te ontvangen op jouw plan!

Contact

contact@henriettejordens.nl
Training-locatie: Geulecampweg 4, Didam.

P.s. Superleuk dat je mailt. Alle mails worden op werkdagen beantwoord.

© Henriëtte Jordens |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring

>