fbpx

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING HENRIËTTE JORDENS

Henriëtte Jordens hondengedragstherapeut, verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Henriëtte Jordens
Geulecampweg 4
6942 PB Didam
info@henriettejordens.nl

Deze verklaring is van toepassing op de website www.henriettejordens.nl en www.henriettejordens.com en alle subdomeinen hiervan.

Gebruik van jouw persoonsgegevens
Op de website www.henriettejordens.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Henriëtte Jordens laat je (persoons)gegevens achter.

Er wordt alleen om de meest noodzakelijke gegevens gevraagd. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een e-book of meer informatie over mijn producten of diensten te kunnen sturen, gratis informatie of ten behoeve van mijn eigen emailmarketing. Je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens die ik verwerk
Welke persoonsgegevens Henriëtte Jordens verwerkt, hangt af van de diensten of producten die je gebruikt.

- Voornaam
- Achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Gegevens die je verstrekt in een intake-formulier teneinde om een passend advies te kunnen krijgen ten behoeve van het gedrag van je hond.
- Overige gegevens die je actief verstrekt om een betaling te kunnen doen voor een product op mijn website.
- Inloggegevens
- Technische gegevens zoals MAC-adres en zogeheten cookies
- Gegevens over jouw activiteiten op mijn website en in mijn verzonden emails. Berichten op mijn website kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s (zoals van youtube), afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.
- Persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt via het contactformulier of een ander formulier of social media.

Met welk doel verwerk ik jouw gegevens?
- Om goed gebruik te kunnen maken van alles functies van de website
- Om mijn dienst aan jou goed te kunnen leveren
- Voor mijn eigen marketingdoeleinden, iedere mail heeft een 'uitschrijven' link, zodat je je gemakkelijk en direct kan uitschrijven van mijn mailinglijst
- Zodat ik contact op kan nemen met je om een dienst te kunnen leveren, je toegang te geven tot de membersite of antwoord te geven op vragen
- Om jouw gedrag op de website of in mijn mails te analyseren en zo de website te optimaliseren en mijn aanbod af te kunnen stemmen op jouw voorkeuren
- Om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
- Henriëtte Jordens is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar
Het is nooit mijn intentie om gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Henriëtte Jordens ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Hoe lang bewaart Henriëtte Jordens jouw gegevens?
Henriëtte Jordens bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Informatie teneinde een goede begeleiding te kunnen bieden t.o.v. jouw en jouw hond, bewaar ik maximaal 2 jaar. Dit zodat wanneer herhaal-bezoeken nodig zijn, ik nog steeds over de juiste gegevens van de hond en begeleider beschikt.

Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen. Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden
Zonder uitzondering verkoopt Henriëtte Jordens jouw gegevens niet aan derden. Enkel worden er gegevens aan derder verstrekt, indien hiervoor toestemming is gegeven, teneinde een goede uitvoering van het therapieplan te bewerkstelligen. Zoals bijvoorbeeld gegevens naar een dierenarts, zodat hij passend onderzoek, of medicatie-recept kan uitbrengen.

Cookies en profilering
Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Henriëtte Jordens gebruikt functionele, analytische en marketing cookies. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een korte toelichting welke cookies Henriëtte Jordens gebruikt.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Henriëtte Jordens hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen. Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Mailerlite

Henriëtte Jordens gebruikt Mailerlite voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij deze externe partij. Mailerlite is een email programma dat automatisch emails kan verzenden. Het houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken, en op welke links in de email ze klikken.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers www.henriettejordens.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht. Social share buttons werken met cookies. Henriëtte Jordens heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Wanneer je geautomaitiseerde email-marketing ontvangt van Henriëtte Jordens kun je je onderaan met 1 klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen inzien, of wil je je tussendoor afmelden, stuur dan een mailtje.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen. Wel kan je een verzoek indienen tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@henriettejordens.nl

Beveiliging
Henriëtte Jordens neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw gegevens tegen te gaan. De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, stuur dan een mailtje naar info@henriettejordens.nl. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Henriëtte Jordens

Op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Didam 09-01-2020

© Henriëtte Jordens 2020 - 2023. Website gerealiseerd door Gouden Website   |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring

>