fbpx

Gratis E-Book voor eigenaren van een hond die moeite heeft met andere honden.  

Schrijf je in op mijn maillijst en je ontvangt het E-Book direct
als gratis en exclusief cadeau in jouw mailbox! 

Gromt, blaft of bevriest jouw hond bij het zien van een andere hond? Met andere woorden, heb jij een uitvallende hond? Of is jouw hond bang voor andere honden maar weet je niet hoe je hiermee om moet gaan?

Uitvallende hond

Je kunt een uitvallende hond hebben, waardoor het gedrag moeilijk te peilen is. Je hond kan overenthousiast reageren op andere honden of juist agressief worden, omdat hij/zij zich angstig voelt. Als hondeneigenaar is het lastig om hiermee om te gaan, want hoe kun je dit gedrag veranderen?! Iedereen vindt er wat van, je krijgt (ongevraagde) adviezen, maar je schiet er niets mee op.

Een goede band en connectie met je hond, óók wanneer jullie de deur uitgaan, zorgt ervoor dat jullie allebei goed in je vel zitten. Samen er lekker op uit en kunnen genieten van de wandeling. Dit begint met leren begrijpen waarom jouw hond doet wat hij doet.

In mijn e-book leer ik je meer over de mogelijke oorzaken van een uitvallende hond. Ik vertel hoe je op een hond-vriendelijke én positieve manier direct aan de slag kunt met het gedrag van jouw hond. Door zo snel mogelijk te gaan werken aan het probleemgedrag van jouw uitvallende hond, zorg je ervoor dat het niet verergert. Daarnaast is het belangrijk dat het uitvallen geen gewoonte wordt van jouw hond, want dat maakt het moeilijker om het probleemgedrag aan te pakken. Super goed dus dat je deze stap al hebt gezet!

Wat anderen zeiden over mijn e-book


Ik vond de informatie in het e-book (zoals al jouw informatie haha) erg interessant. De layout heel mooi, stijlvol en aantrekkelijk, maar wel rustig.


Ik vind het altijd heel knap hoe jij dingen weet te verwoorden. Dat, ook al had ik zoiets al eens gelezen, ik toch vaak denk: 'oooh, ja maar dat is logisch, zo had ik het nog niet begrepen'

Het stukje met de foto over de straathonden vond ik ook echt een leuke toevoeging.


Het e-book raad ik zeker aan aan anderen!


Susanne de Boer


Hoi Henriette,

Allereerst bedankt voor het delen van je gratis E-book. Dit is opzich al waardevol!!

Je tekst én uitleg zijn heel makkelijk te begrijpen en te volgen. Veel van de zaken m.b.t. het uitvallen weet ik maar al te goed.. maarrrrr.. het blijft het belangrijkste mijn hond goed te 'lezen' en ook nog eens die oh zo belangrijke timing..

Wat ik dan ook zo super fijn vind dat ik vandaag dan weer een video krijg met uitleg. Dat visualiseert wat je schrijft en dat is bij mij enorm helpend!

Nogmaals bedankt!Groetjes Tamara


Tamara van Weij

Henriëtte is aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk (voorheen Martin Gaus Keurmerk)

Henriëtte is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gedragstherapeuten

Vergoeding voor gedragstherapie mogelijk, bekijk de voorwaarden van je eigen huisdierverzekering.

Vergoeding voor gedragstherapie mogelijk, bekijk de voorwaarden van je eigen huisdierverzekering.

>