fbpx

Online cursus Hondentaal
'Leer de taal van je hond'

Wil jij graag jouw hond beter leren kennen? Bijvoorbeeld om bepaald gedrag beter te begrijpen of gewoon omdat je nieuwsgierig bent en jullie band wilt versterken?

De online hondencursus ‘Leer de taal van je hond’ is een investering in jullie band. Je leert beter communiceren met je hond en je krijgt inzicht in zijn/haar behoeften, waardoor je nog meer van elkaars gezelschap kunt genieten. Ook is deze online cursus geschikt om bepaald gedrag van jouw hond beter te begrijpen.

Blaft hij/zij bijvoorbeeld in bepaalde situaties? Dan kan dit te maken hebben met een bepaald ongemak. Wanneer je dit soort signalen kunt herkennen, kun je het leven van je hond aangenamer maken. En het fijne is: met deze hondencursus kun je hier vandaag al mee aan de slag!

vip training uitvallende hond

Resultaat online hondencursus
'Leer de taal van je hond':

  • Aan de hand van uitleg met duidelijke foto's en video's ga je de lichaamstaal en (stress)signalen van je hond herkennen, zodat je beter weet waarom je hond doet wat hij/zij doet.
  • Door de opdrachten leer je hoe je het gedrag van jouw hond kunt interpreteren: wanneer is hij/zij blij of juist gespannen?
  • De betekenis van grommen en zijn/haar (uitvallende) gedrag. 
  • Wat verschillende houdingen en signalen betekenen bij jouw hond.

Benieuwd hoe zo’n online cursus eruitziet en wat je ervan kunt verwachten?
Bekijk dan deze video waarin ik je meeneem in de online omgeving. Heb je vragen? Je kunt altijd contact met me opnemen, dan help ik je graag verder. 

Wat anderen zeiden over deze online hondencursus


Ik heb de online cursus hondentaal 'leer de taal van je hond’ bij Henriette Jordens gedaan en heb er niets dan lof over. In duidelijke taal, met verhelderende filmpjes krijg je hier een goede communicatiecursus om je hond beter te leren bekijken en begrijpen.


Als dierenarts zie ik veel onbegrip tussen hond en baasje, met de bijbehorende (gedrags)problemen die vaak grote gevolgen voor alle gezinsleden hebben. Als alle hondenbezitters de kennis uit deze cursus zouden hebben, zou er een stuk minder leed zijn.


De cursus is overzichtelijk ingedeeld in kleine stukjes waardoor de lessen niet te lang zijn en het ook makkelijk is om een bepaald onderwerp terug te vinden. Ook voor mij stond er nog nieuwe informatie in, terwijl ik dacht best goed op de hoogte te zijn van hondengedrag.


Henriette zelf heeft veel kennis in huis en weet het goed over te brengen. In persoonlijk consult is ze serieus en empathisch en krijg je echt het gevoel dat ze meedenkt over de challenges waar je zelf met je honden mee bezig bent.


Ik heb er veel aan gehad om mijn honden met ‘rugzakje’ te managen en een rustigere thuissituatie voor ons allemaal te creëren.


Quenny Dols Eigenaresse Zorro

Meld je aan voor
'Leer de taal van je hond' 

 Wil jij jouw hond beter begrijpen? Meld je dan nu aan voor de online hondencursus ‘Leer de taal van je hond’ en ga direct aan de slag! De investering voor deze cursus is  77,- euro en je krijgt een twee jaar lang toegang tot de inhoud. Daarnaast  ontvang je digitaal 2 hand-outs: 

  • Een hand-out met een groot deel van de lesstof. Zo kun je naast de online leeromgeving alles doorlezen.
  • Een hand-out gericht op grommende honden. Je krijgt meer informatie over de reden van het grommen, hoe je dit kunt interpreteren en eventueel aanpakken.

  Wanneer je je aanmeldt, wordt de online hondencursus in jouw winkelmandje gezet en kun je ‘m afrekenen. Reken eenvoudig af met Ideal of BancontactNa het invullen van je gegevens en het voltooien van de betaling, ontvang je een mailtje om toegang te krijgen tot de online cursus. Je kunt direct aan de slag!

ONline cursus: 'leer de taal van je hond'



97,-

/eenmalig

  • 2 jaar toegang tot de online cursus hondentaal
  • Bonus: Prachtige Full Color Hand-out met alle lesstof in .pdf
  • Bonusmodule: De hond die gromt

FAQ

Ik heb twee honden, is dit iets voor ons?

Online leren is toch niet zinvol? Is praktijk niet veel beter?

Kan ik in termijnen betalen?

Ik ben bang dat ik te weinig tijd kan investeren. Hoe lang duurt de cursus ongeveer?

Ik heb nog nooit een online cursus gedaan, is dit iets voor mij?

Kan ik deze kennis / informatie en filmpjes ook online vinden?

Krijg ik feedback en support?

Contact

contact@henriettejordens.nl
Training-locatie: Geulecampweg 4, Didam.

P.s. Superleuk dat je mailt. Alle mails worden op werkdagen beantwoord.

© Henriëtte Jordens |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring

>