fbpx

Online cursus Hondentaal
'Leer de taal van je hond'

Honden communiceren met hun houding en met allerlei signalen. Sommige signalen zijn heel groot, andere uiterst subtiel. Wil jij graag jouw hond beter leren kennen? Miscommunicatie en wellicht problemen in de toekomst voorkomen?Een super fijne band ontwikkel je door te begrijpen wat jouw hond bedoelt

"Wanneer we luisteren naar het gefluister van onze hond, dan hoeft de hond niet te schreeuwen"

Deze online cursus hondentaal is echt een investering in jullie band. Je leert beter communiceren met je hond en je krijgt inzicht in het gedag en de behoeften van jouw hond, waardoor je nog meer van elkaars gezelschap kunt genieten. En het fijne is: met deze hondencursus kun je hier vandaag al mee aan de slag!

vip training uitvallende hond

Aan het einde van de cursus hondentaal heb jij dit geleerd: 

  • Je leert de subtiele signalen 'lezen', welke zijn er allemaal en wat geven ze aan;
  • Jij weet aan de houding en signalen van jouw hond te herkennen hoe hij/zij zich voelt en waarom hij/zij iets doet;
  • Door de opdrachten leer jij hoe je het gedrag van jouw hond kunt interpreteren: wanneer is hij/zij blij of juist gespannen?
  • Je bent bekend met de betekenis van grommen en met de opbouw in spannen vóór het (uitvallende) gedrag. 
  • Doordat jij de taal van jouw hond leert, kun jij supergoed inspelen op het gedrag van jouw hond en op zijn/haar behoeften. Hiermee versterkt jullie relatie!


 Ik kijk nu meer naar de signalen die mijn hond aangeeft en hier door is het makkelijker te anticiperen Ik heb de cursus afgerond en weer heel veel bij geleerd! Vooral door de filmpjes goed te kijken en observeren, kijk ik nóg weer anders en beter naar het gedrag en de emotie van honden. Zeker een aanrader dus!
Kim Ik heb er van genoten en blijf leren!! Dankjewel henriëtte voor je rustige manier van doen en positieve insteek. Ik voel me op mijn gemak bij jou en dat is heel waadevol. Ik ga de cursus een paar keer opnieuw doen en neem alles weer mee in mijn kennispotje! Deze cursus wordt door cursisten (250+) gemiddeld met een 8,4 gewaardeerd.


Zo ziet de cursus en van binnen uit:
Ik neem je mee in de online omgeving. Heb je vragen? Je kunt altijd contact met me opnemen, dan help ik je graag verder!

Wat een dierenarts vertelde over deze online hondencursus


Ik heb de online cursus hondentaal 'leer de taal van je hond’ bij Henriette Jordens gedaan en heb er niets dan lof over. In duidelijke taal, met verhelderende filmpjes krijg je hier een goede communicatiecursus om je hond beter te leren bekijken en begrijpen.


Als dierenarts zie ik veel onbegrip tussen hond en baasje, met de bijbehorende (gedrags)problemen die vaak grote gevolgen voor alle gezinsleden hebben. Als alle hondenbezitters de kennis uit deze cursus zouden hebben, zou er een stuk minder leed zijn.


De cursus is overzichtelijk ingedeeld in kleine stukjes waardoor de lessen niet te lang zijn en het ook makkelijk is om een bepaald onderwerp terug te vinden. Ook voor mij stond er nog nieuwe informatie in, terwijl ik dacht best goed op de hoogte te zijn van hondengedrag.


Henriette zelf heeft veel kennis in huis en weet het goed over te brengen. In persoonlijk consult is ze serieus en empathisch en krijg je echt het gevoel dat ze meedenkt over de challenges waar je zelf met je honden mee bezig bent.


Ik heb er veel aan gehad om mijn honden met ‘rugzakje’ te managen en een rustigere thuissituatie voor ons allemaal te creëren.


Quenny Dols Eigenaresse Zorro

Investeer in jullie band!

De online hondencursus ‘Leer de taal van je hond’ is een investering in jullie band. Deze kennis neem je de rest van je leven mee! Je leert beter communiceren met je hond en je krijgt inzicht in zijn/haar behoeften, waardoor je nog meer van elkaars gezelschap kunt genieten en probleemgedrag kan voorkomen of er beter op kan anticiperen. 

Let op: dit is een cursus hondentaal, dit is géén cursus waarin je oefeningen leert om het gedrag van een uitvallende hond te veranderen. Die leer je in de EHBU cursus. Deze cursus leert je beter communiceren, het leert je de taal van de hond, waardoor je een uitval eerder aan kan zien komen, zodat je het gemakkelijker kan voorkomen of erop kan anticiperen.

Je ontvangt:
  • 1 heel jaar toegang tot de online leeromgeving
  • Super veel video's waarin je de taal van de hond leert kennen
  • Bonus: Digitale hand-out boordevol kleurrijke foto's en heldere uitleg
  • Bonusmodule: 'De hond die gromt', inclusief digitale hand-out
ONline cursus: 'leer de taal van je hond'97,-

/eenmalig

Reken eenvoudig af met Ideal of BancontactNa het invullen van je gegevens en het voltooien van de betaling, ontvang je een mail met de inloggevens voor de cursus. Je kunt direct aan de slag!


Fijn om deze info zo gestructureerd aangeboden te krijgen. Ik zal deze cursus (en de EBHU) ook zeker aan anderen aanbevelen. Ik moedig je aan om informatief zo door te gaan. Door mij te verdiepen in de wereld van mijn hond. Wordt het samen werken een super leuke uitdaging door me met hem te verbinden in zijn taal/gedragIk vond het erg leuk om te lezen en de video’s maken veel duidelijk vooral met jouw uitleg erbij! 


FAQ

Ik heb twee honden, is dit iets voor ons?

Online leren is toch niet zinvol? Is praktijk niet veel beter?

Kan ik in termijnen betalen?

Ik ben bang dat ik te weinig tijd kan investeren. Hoe lang duurt de cursus ongeveer?

Ik heb nog nooit een online cursus gedaan, is dit iets voor mij?

Kan ik deze kennis / informatie en filmpjes ook online vinden?

Krijg ik support?

>