Henriëtte Jordens
Updated: mei 12, 2024

Stresssignalen bij honden zijn gedragingen of lichaamstaal die aangeven dat een hond stress ervaart. Voorbeelden hiervan zijn overmatig hijgen, likken, trillen of het vermijden van oogcontact. Het herkennen van deze signalen is cruciaal voor tijdige interventie.

Stresssignalen zijn onderdeel van de hondentaal. Meer over hondentaal leren? Check dan de te gekke aanbieding hieronder!


Tijdelijk met 50,- euro korting!! 

De online cursus 'leer de taal van je hond' is een krachtige cursus. Aan de hand van duidelijke video's en helder lesmateriaal leer je de taal van jouw hond. 

  • Je krijgt duidelijke full-color hand-outs in.pdf die je kan afdrukken of digitaal kan inzien.
  • Je leert video's analyseren en bekijken welke taal je ziet. Door de opgaven en vragen in te vullen word je uitgedaagd om je echt goed te verdiepen.
  • Je houd 1 jaar toegang tot de cursus.
  • Je krijgt toegang tot de facebook-groep waarin je zelf video's mag gaan delen en waarin we extra verdieping-video's delen om nog meer te leren van de fascinerende taal van de hond.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wil je meer weten? Check dan deze artikelen.

>

Oh nee wéér een irritante pop-up.... Maar wacht!

Heb jij een hond die blaft, uitvalt of die bang is voor andere honden, dan heb ik echt iets waardevols voor jou!!

Schrijf je nu in voor onze mailinglijst en ontvang wekelijks deskundige adviezen en exclusieve inzichten van hondengedrag specialist Henriëtte Jordens.

Ook ontvang je het E-Book helemaal GRATIS!