fbpx

Online cursus
Spelenderwijs
een betrouw
bare 'Hier'

Luistert jouw hond ook niet altijd even goed wanneer je hem/haar roept? Wil je je hond graag los laten rondlopen, maar vertrouw je het niet?

Een goede en krachtige ‘kom hier’ is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw hond direct terugkomt wanneer je hem/haar roept. Ook al is hij/zij iets op het spoor of heeft hij/zij een andere hond ontmoet op het speelveld; je wilt dat je hond goed op jou reageert.

Resultaat online hondencursus 'Spelenderwijs een betrouwbare Hier'

Aan de hand van video’s en oefeningen leer je waarom het zo’n uitdaging is om een betrouwbare ‘kom hier’ aan te leren. 

Elke hond is anders en reageert anders. Daarom ga je met verschillende oefeningen jouw ‘kom hier’ uitproberen. Hierdoor ontdek je wat wél werkt voor jouw hond en kun je hem/haar onbezorgd los laten rondrennen. 

Bij deze online hondencursus ‘Kom hier’ krijg je een weekplanner, zodat je kunt bijhouden welke oefeningen je hebt gedaan. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebook-groep om vragen te stellen en video’s te delen van de oefeningen met jouw hond.

Wat anderen zeiden over deze online hondencursus:


Het "hier" komen train ik regelmatig.  Het gaat eigenlijk super. In een goed omheinde wei of oefenterrein gaat het eigenlijk ook heel goed. Je hebt me geleerd dit regelmatig te oefenen, ook tijdens een wandeling.


We oefenen ook af en toe wat behendigheids zaken zoals de tunnel en de hindernissen.  De tunnel kent ze goed en doet ze ook enthousiast. Alleen wanneer ze eruit komt trekt ze direct een spurtje. Dit tot grote hilariteit van anderen ( vind ik niet zo leuk).  


Wat opvalt is, dat wanneer ik "hieeeer" roep ze wel direct naar me komt en voor of naast me gaat zitten.


Nogmaals heel hartelijk dank voor al jouw goede tips en raadgevingen. Echt top !!


Paulette

Meld je vandaag nog aan!
Nu tijdelijk met 20,- euro korting!!

Aan de hand van video’s en oefeningen leer je waarom het zo’n uitdaging is om een betrouwbare ‘kom hier’ aan te leren. Wil jij jouw hond los kunnen laten rondlopen, zonder je zorgen te maken of hij/zij wel terugkomt en naar je luistert?

Doe dan de online hondencursus ‘Spelenderwijs een betrouwbare hier’. Aan de hand van leuke oefeningen zorg jij voor een betrouwbare ‘kom hier’ en kun je jouw hond lekker laten rondrennen.

De cursus is nu tijdelijk 77,- euro en je krijgt een jaar lang toegang tot de inhoud. Ook ontvang je digitaal een hand-out met alle lesstof en een weekplanner. Zo kun je alles ook nog doorlezen en kun je de oefeningen opschrijven die je hebt gedaan. 

Reken eenvoudig af met
 Ideal of BancontactNa het invullen van je gegevens en het voltooien van de betaling, ontvang je een mailtje om toegang te krijgen tot de online cursus. Je kunt direct aan de slag!

ONline cursus: 'spelenderwijs een betrouwbare hier'97,- 77,-

/eenmalig

  • 1 jaar toegang tot de online leeromgeving
  • Bonus: Prachtige Full Color Hand-out met alle lesstof in .pdf

Benieuwd hoe zo’n online cursus eruitziet en wat je ervan kunt verwachten?
Bekijk dan deze video waarin ik je meeneem in de online omgeving. Heb je vragen? Je kunt altijd contact met me opnemen, dan help ik je graag verder. 


Het betrouwbare "hier komen" vind ik echt een aanrader voor iedereen. Te dikwijls wordt gedacht "ach dat kent mijn hond toch wel" . Mijn hond Dempsey heeft er zoveel plezier in als er tijdens een wandeling ook tijd aan het "hier komen besteed wordt. Je weet dan ook dat hij/zij reageert. Wij denken te vaak dat onze hond toch wel komt. Ik vond de cursus leuk en leerzaam om te doen. Zou geen suggesties voor verbetering weten. De cursus was "TOP".Zo tof wanneer je je hond roept op het speelveld en hij direct naar je toe komt. Ik ben nog niet verder dan les 4 omdat het "hier" nog niet betrouwbaar genoeg is. Maar het werkt wel!! Ik ben vaak verrast hoe snel ze naar mij toe komt!


FAQ

Is deze online cursus ook geschikt voor 2 honden?

Online leren is toch niet zinvol? Is praktijk niet veel beter?

Kan ik in termijnen betalen?

Ik ben bang dat ik te weinig tijd kan investeren. Hoe lang duurt de cursus ongeveer?

Ik heb nog nooit een online cursus gedaan, is dit iets voor mij?

Krijg ik feedback en support?

© Henriëtte Jordens  |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring

>